Rumplyft

Ett stort steg mot ny självkänsla

Andra behandingar

Plastik, kosmetisk dermatologi och permanent make-up

Vi erbjuder även en rad andra kosmetiska ingrepp och behandlingar.

Plastikkirurgi

Vi erbjuder ett brett utbud av ingrepp inom plastikkirurgin. Där ingår kroppsbehandlingar av olika slag. Fettsugning, armlyft, bukplastik, fettförflyttning, vadimplantat och kroppskulptering/kroppslyft är några av dessa.

Vi har även stor erfarenhet och den allra senaste kunskapen inom bröstplastik. Förstoring, lyft, reduktion – hos oss kan du få hjälp att bli nöjd med dina bröst.

Vi kan erbjuda ett stort antal olika former av ansiktsbehandling. Ansiktslyft och pannlyft kan lyfta din självkänsla. Hals, öron, hud, läppar, ögonlock, ögonbryn, haka, kinder, näsa – vi kan erbjuda behandlingar som lyfter den del av ansiktet som önskas. Vi erbjuder dessutom ansiktslyft med trådar som är en mer skonsam variant av av ansiktslyft med snabb effekt och kort konvalecenstid.

Många nyblivna mammor känner att graviditeten och tiden efter har förändrat deras utseende på ett inte önskat sätt. Här kan du välja bland en rad behandlingar och ingrepp. Där ingår hudföryngring, bukplastik, bröstlyft, cellulitbehandlingar och mycket annat.

Vi utför även en del behandlingar som är speciellt anpassade för män. Bröstimplantat eller reduktion för mannen som är missnöjd med bringan och hudbehandlingar är ett par av dem. Självklart går även många andra av våra behandlingar att anpassa för män.

Injektioner 

Självklart kan du även få hjälp med Botox eller fillers för att fylla ut tunna läppar, minska rynkor eller bara ge ansiktet en jämnare och mer accenturad form. Oavsett dina behov har vi möjlighet att anpassa våra behandlingar så att de passar just dig. Hör av dig på telefon eller via mail så bokar vi in ett möte där vi tillsammans kan diskutera fram ett tillvägagångssätt som passar dig.

Vi arbetar främst med den typ av injektioner som kroppen själv kan lösa upp. Detta göra att effekten sakta avtar och måste förnyas med jämna mellanrum. Anledningen till detta är att det är mer skonsamt för kroppen. Restylane är det märke som vi främst arbetar med. Det är ett av marknadens främsta märken för injektionsbehandlingar, vilket innebär att det har genomgått rigorösa tester och produkterna är pålitliga och säkra. 

På Plastikkirurgen kan vi hjälpa dig att lyfta fram din bak!