Rumplyft

Ett stort steg mot ny självkänsla

Om oss

Vi arbetar i moderna och fräscha lokaler

I centrala Stockholm hittar du vårt center för estetisk kirurgi och medicinsk hudvård i vackra och trygga lokaler. På vår klinik har vi samlat den bästa tekniken som finns på marknaden i dag. Miljön på vår klinik är estetiskt tilltalande och skapar en lugn, trygg och trivsam miljö för våra kunder.

Vi har engagerad och kunnig personal som gör allt för att optimera ditt ansikte, din figur och din hys hälsa och utseende.

Vi strävar efter att sätta patientens behov i centrum och alltid vara framåtsträvande samtidigt som vi erbjuder våra patienter trygghet och pålitlighet. Vi har en ambition att möta de behov som uttrycks av våra patienter, som inte har något emot att bli gamla, men inte vill se gamla ut. För att nå detta krävs stor kunskap och engagemang och en kombination av tekniker och olika ingrepp som anpassas efter de unika förutsättningar som varje person har.

Vi följer den internationella utvecklingen noggrant och introducerar nyheter – utan att använda kunderna som experimentobjekt. Allt vi gör är baserat på den senaste vetenskapen och vår egen erfarenhet.

Våra kunniga plastikkirurger kan hjälpa dig att lyfta fram din bak!